شیعه میگوید ۱۲ امام از نور آفریده شده اند!!!

الله جل جلاله در قرآن بارها بارها ذکر کرده که پیامبران بشر هستند. و فرموده که ما بشر را ازگل و خاک آفریدم هیج جا نگفته که مابشر را از نور خلق کردیم و اصلا دعوای مشرکین با پیامبران این بود که ما از بشری مثل خود پیروی نمیکنیم
(فَقَالُوا أَبَشَرًا مِنَّا وَاحِدًا نَتَّبِعُهُ إِنَّا إِذًا لَفِی ضَلَالٍ وَسُعُرٍ) «القمر/۲۴» و گفتند: «آیا ما از بشری از جنس خود پیروی کنیم؟! اگر چنین کنیم در گمراهی و جنون خواهیم بود!
پیامبران به مردم نمیگفتند که ما بشری مثل شما نیستیم بلکه حرف أنها را تایید میکردند:(قُلْ سُبْحَانَ رَبِّی هَلْ کُنْتُ إِلَّا بَشَرًا رَسُولًا) «الإسراء/۹۳»«ای پیامبر «بگو:» منزه است پروردگارم ؛مگر من جز انسانی هستم که به مقام رسالت رسیده ام»
یعنی پیامبر صلی الله علیه وسلم ما با تاکید میگوید من هیچی نیستم غیر از بشر
با وجود این همه آیات آشکار باز شیعه مدعی است که امامانشان از نور آفریده شدند معنی این حرف این است که این امامان بشر نیستند زیرا چنانکه گفته ایم بشر از خاک آفریده شده است
ما از شیعه پرسیدیم آیا شما دلیل روشنی دارید که امامان از نور آفریده شده اند؟ شیعه میگوید بله دلیل ما این آیه قرآن است:


شیعه میگوید:
روایتی صحیحه در اصول کافی از شیخ کلینی آمده:
أَحْمَدُ بْنُ مِهْرَانَ عَنْ عَبْدِ الْعَظِیمِ بْنِ عَبْدِ اللَّهِ الْحَسَنِیِّ عَنْ عَلِیِّ بْنِ أَسْبَاطٍ وَ الْحَسَنِ بْنِ مَحْبُوبٍ عَنْ أَبِی أَیُّوبَ عَنْ أَبِی خَالِدٍ الْکَابُلِیِّ قَالَ سَأَلْتُ أَبَا جَعْفَرٍ علیه السلام‌ عَنْ قَوْلِ اللَّهِ تَعَالَى« فَآمِنُوا بِاللَّهِ وَ رَسُولِهِ وَ النُّورِ الَّذِی أَنْزَلْنا (التغابن/ ۸) فَقَالَ یَا أَبَا خَالِدٍ النُّورُ وَ اللَّهِ الْأَئِمَّهُ علیه السلام‌ یَا أَبَا خَالِدٍ لَنُورُ الْإِمَامِ فِی قُلُوبِ الْمُؤْمِنِینَ أَنْوَرُ مِنَ الشَّمْسِ الْمُضِیئَهِ بِالنَّهَارِ وَ هُمُ الَّذِینَ یُنَوِّرُونَ قُلُوبَ الْمُؤْمِنِینَ وَ یَحْجُبُ اللَّهُ نُورَهُمْ عَمَّنْ یَشَاءُ فَتُظْلَمُ قُلُوبُهُمْ وَ یَغْشَاهُمْ بِهَا
ابو خالد کابلى گوید: از امام باقر علیه السّلام در باره قول خداى تعالى (التغابن/ ۸) «به خدا و رسولش و نورى که فرستادیم ایمان آورید» پرسیدم فرمود: اى ابا خالد به خدا قسم مقصود از نور ائمه علیهم السّلام است. اى ابا خالد! نور امام در دل مؤمنان، از نور خورشید تابان در روز روشن‏تر است و ایشانند که دلهاى مؤمنین را منور کنند و خدا از هر که خواهد نور ایشان را پنهان دارد پس دل آنها تاریک گردد و در ظلمت رود.
روایت صحیحه از اصول کافی ، شیخ کلینی(۳۲۹ هق)، ج ۱ ، ص۱۹۵، ح ۴ باب أن الائمه نور الله عزّوجلّ.


جواب اهل سنت:
قرآن کریم کتابی است که از دستبرد بشر محفوظ مانده یعنی الله اجازه نداده تا بشر در آن نظر خود را داخل کند پس برای بشر گمراه تنها یک راه باقی مانده است. و آن راه این است که بکمک تاویل و احادیث دروغ معنی آیات را تحریف کند و به جای معنی اصلی، مطلوب دروغین خود را بنویسید
یک نمونه از این جنایات ،کاری است که شیعه با آیه ۸ سوره تغابن میکند ،آیه ۸ سوره تغابن این است:
«فَآمِنُوا بِاللَّهِ وَرَسُولِهِ وَالنُّورِ الَّذِی أَنْزَلْنَا وَاللَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ خَبِیرٌ»«التغابن/۸»
«پس به خداوند و رسول او و نوری که نازل کرده‌ایم ایمان بیاورید؛ و بدانید خدا به آنچه انجام می‌دهید آگاه است! »
همه مفسرین منظور از نور را در اینجا قرآن میدانند و فعل نازل کردیم نیز فعلی آشنا برای قرآن و آیات است مثل این آیات
وَلَقَدْ أَنْزَلْنَا إِلَیْکَ آَیَاتٍ بَیِّنَاتٍ وَمَا یَکْفُرُ بِهَا إِلَّا الْفَاسِقُونَ (۹۹بقره )
إِنَّا أَنْزَلْنَا إِلَیْکَ الْکِتَابَ بِالْحَقِّ لِتَحْکُمَ بَیْنَ النَّاسِ بِمَا أَرَاکَ اللَّهُ وَلَا تَکُنْ لِلْخَائِنِینَ خَصِیمًا (۱۰۵النساء)
فَإِنْ کُنْتَ فِی شَکٍّ مِمَّا أَنْزَلْنَا إِلَیْکَ فَاسْأَلِ الَّذِینَ یَقْرَءُونَ الْکِتَابَ مِنْ قَبْلِکَ لَقَدْ جَاءَکَ الْحَقُّ مِنْ رَبِّکَ فَلَا تَکُونَنَّ مِنَ الْمُمْتَرِینَ (۹۴) یونس
پس این دلیل است که منظور از « أَنْزَلْنَا » قرآن است

و اگر مقصود امامان میبود باید میفرمود خلقنا
امام که نازل نمیشود خلق میشود
پس چراشیعه به این راحتی معنی آیات را عوض میکند؟

دلیل دیگر ما بر رد ادعای شیعه این است که اگر امامان از نور میبودند پس این به این معنی است که آنها موجودات خیلی برجسته ای بودند و برای اهداف خیلی مهمی خلق شده اند
زیرا انسان از خاک آفریده شده و و جن از آتش و فقط ۱۲ انسان تافته جدا بافته هستند و از نور خلق شدند پس لابد اینها برای اهداف مهمی آفریده شده بودند اما عملا ما آنها را مثل بقیه دیدیم امام رضا چه کارنامه برجسته ای دارد؟ با آنکه از نور است اما داماد مامون است و پسرش هم با آنکه از نور بود باز داماد مامون بود! آیا الله این نورها را برای مامون خلق کرده بود؟
حالا شیعه چرا اصرار دارد تا بگوید امامان ما از نور خلق شده اند ؟ علمای شیعه برای این ادعا سرمایه گذاری بزرگی کرده اند آنها برای این میگویند که امامان ما نور هستند تا بتوانند پشت سر این ادعا، آن امامان را تبدیل به اله ها و خدایان کنند و عملا هم چنین کرده اند و هدف اصلی انها همین بود گرنه هیچکس شک ندارد که امامان از شکم انسانها زاییده شده اند و در رحم پرورش یافته اند و انسان بوده اند و لاغیر.
دلیل دیگری بر غلط بودن تفسیر شیعه کلمه نور است، اگر مقصود از نور امامان بودند باید انوار میامد و بعد قرآن خودش بما میگوید که مقصودش از نور چیست این آیه ها را ببینید:
(انَّا أَنْزَلْنَا التَّوْرَاهَ فِیهَا هُدًى وَنُورٌ) «المائده/۴۴» «ما تورات را نازل کردیم در حالی که در آن، هدایت و نور بود؛»
(وَآتَینَاهُ الْإِنْجِیلَ فِیهِ هُدًى وَنُورٌ ) «المائده/۴۶» «و انجیل را به او دادیم که در آن، هدایت و نور بود»
(وَکَذَلِکَ أَوْحَینَا إِلَیکَ رُوحًا مِنْ أَمْرِنَا مَا کُنْتَ تَدْرِی مَا الْکِتَابُ وَلَا الْإِیمَانُ وَلَکِنْ جَعَلْنَاهُ نُورًا نَهْدِی بِهِ مَنْ نَشَاءُ مِنْ عِبَادِنَا وَإِنَّکَ لَتَهْدِی إِلَى صِرَاطٍ مُسْتَقِیمٍ) «شوری/۵۲»
«همان گونه (که بر پیامبران پیشین وحی فرستادیم) بر تو نیز روحی را بفرمان خود وحی کردیم؛ تو پیش از این نمی‌دانستی کتاب و ایمان چیست (و از محتوای قرآن آگاه نبودی)؛ ولی ما آن را نوری قرار دادیم که بوسیله آن هر کس از بندگان خویش را بخواهیم هدایت می‌کنیم؛ و تو مسلما به سوی راه راست هدایت می‌کنی. »
پس دیدید که قرآن بطور آشکار تورات و انجیل و قرآن را نور میداند و آیات پیرامون این زیاد است دیگر شیعه با چه جراتی و با چه دلیلی نور را ترجمه میکند امامان !!!!
خنده دار است که شیعه همچنان به تفسیرهای مسخره خود ادامه میدهد این یکی را ببینید

شیعه میگوید :
روایت صحیحه‌ای دیگر از اصول کافی:
أَحْمَدُ بْنُ إِدْرِیسَ عَنِ الْحُسَیْنِ بْنِ عُبَیْدِ اللَّهِ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ مُوسَى بْنِ عُمَرَ عَنِ الْحَسَنِ بْنِ مَحْبُوبٍ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ الْفُضَیْلِ عَنْ أَبِی الْحَسَنِ علیه السّلام قَالَ سَأَلْتُهُ عَنْ قَوْلِ اللَّهِ تَبَارَکَ وَ تَعَالَى یُرِیدُونَ لِیُطْفِؤُا نُورَ اللَّهِ بِأَفْواهِهِمْ (الصف/ ۸) قَالَ یُرِیدُونَ لِیُطْفِئُوا وَلَایَهَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ علیه السّلام بِأَفْوَاهِهِمْ قُلْتُ قَوْلُهُ تَعَالَى وَ اللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ (الصف/ ۸) قَالَ یَقُولُ وَ اللَّهُ مُتِمُّ الْإِمَامَهِ وَ الْإِمَامَهُ هِیَ النُّورُ وَ ذَلِکَ قَوْلُهُ عَزَّ وَ جَلَّ فَآمِنُوا بِاللَّهِ وَ رَسُولِهِ وَ النُّورِ الَّذِی أَنْزَلْنا (التغابن/ ۸) قَالَ النُّورُ هُوَ الْإِمَامُ
محمد بن فضیل گوید از حضرت ابو الحسن علیه السّلام راجع به قول خداى تعالى (الصف/ ۸) «می‌خواهند نور خدا را با پف دهان خود خاموش کنند» پرسیدم، فرمود: یعنى می‌خواهند ولایت امیر المؤمنین علیه السّلام را با پف دهانشان خاموش کنند، گفتم سپس خداى تعالى فرماید: «و خدا کامل‏کننده نور خویش است» فرمود: یعنى و خدا کامل‏کننده امامت است و امامت همان نور است و همانست که خداى عز و جل فرماید «به خدا و رسولش و نورى که فرو فرستاده‏ایم ایمان آورید» مقصود از نور همان امام است.
روایت صحیحه از اصول کافی ، شیخ کلینی(۳۲۹ هق)، ج ۱ ، ص۱۹۵، ح ۶ ، باب أن الائمه نور الله عزّوجلّ.

یعنی شیعه میگوید منظور از نور در آیه زیر نیز امام است: "یرِیدُونَ لِیطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ کَرِهَ الْکَافِرُونَ«8» آنان می‌خواهند نور خدا را با دهان خود خاموش سازند؛ ولی خدا نور خود را کامل می‌کند هر چند کافران خوش نداشته باشند!
ما از این شیعه که چیزی بنام شرم و حیا را نمیشناسد میپرسیم که این خدای شما مگر چی کم داشت که نام علی رضی الله عنه را به این صورت مبهم در سراسر قرآن پراکنده کرد؟!! میپرسیم چه باعث شد تا خدای شما اینطور گنگ و مبهم سخن گوید ؟!

جواب را خود میدانیم:
الله قرآن را نازل کرد و اراده فرمود کسی در متن قرآن دست نبرد لذا شیعه مجبور است به کلمات این کتاب عجیب گردن نهد اما شیعه مجبور نیست که معنی قرآن را هم بپذیرد، آزاد است تا آنرا تاویل کند و دیدیم تاویلش را !!
نه نور به معنی چیزی بود که او گفت.
نه « أَنْزَلْنَا ».
نه شیعه توانست توضیح دهد که اگر امام بشر است چرا الله بگوید بشر را از خاک افریدیم و اگر بشر نیست چرا الله میگوید محمد بشری بیش نیست.
شیعه تنها یک کار را خوب میداند یعنی در بی حیایی استاد است بی اعتنا به تمام اعتراض ها و دلیل های ما ، ادعای باطل خود را پیاپی تکرار میکند و تکرار میکند و تکرار میکند!!

نویسنده: محمد باقر سجودی

مقاله پیشنهادی

بی‌تردید خدا خلف وعده نخواهد کرد

بی‌شک آیات قرآن دربردارنده‌ی (وعده‌های) گوناگون و متعددی است. وعده‌هایی که خداوند به بندگان مؤمن …